Undskyldning og tilgivelse

No Gravatar

Undskyldning og tilgivelse. Det er i de fleste menneskers bevidsthed vigtigt at kunne sige undskyld til hinanden, men det er efter min opfattelse endnu mere vigtigt, at vi kan tilgive os selv og hinanden.

Her ved slutningen af oktober hjælper Aftenshowet på DR1 danskerne med at give hinanden en undskyldning.

Du kan eventuelt se et eksempel fra programmet her:     DR

Det er fint alt sammen, selvom det langt fra altid er tilstrækkeligt til en egentlig forsoning, hverken for den, som får tilbudt en undskyldning, eller for den, som giver undskyldningen.

Jeg vil gerne hjælpe danskerne med at tilgive sig selv og hinanden. Uden tilgivelse hænger vi nemlig fast i fortiden og fratager os selv muligheden for at udleve vort livs fulde potentiale.

Man kan forledes til at tro, at tilgivelse handler om at lette en anden persons dårlige samvittighed, men tilgivelsen giver i langt højere grad den, som tilgiver, muligheden for at frigøre energi, som ellers forbliver bundet i tunge følelser.

Spørgsmålet er, om du vil gå videre i livet med fuld styrke?

Læs mere her om, hvorfor tilgivelse er så vigtig:     Individuel vejledning

, , , , , , , , , , ,

About Jørn Nedergaard

Som advokat har jeg specialiseret mig i mediation, også kaldet konfliktmægling. Jeg er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og ansvarsforsikret i Tryg Forsikring. Endvidere er jeg registreret bachterapeut BFRP. Jeg møder alle med anerkendelse og dømmer ikke. Derfor er det heller ikke mit ønske at ville ændre den sandhed, som måtte gælde for det enkelte menneske. Men ofte kan en mindre ændring i tanke, sprog eller adfærd give et stort positivt udbytte. Jeg er specialist i metoder, som skaber positive forandringer i samarbejde og konflikter. Det er min erfaring, at langt mere end 80% af alle konflikter kan løses på kort tid med professionel rådgivning. I mit virke hjælper jeg mennesker med at håndtere konflikter og finde deres egne løsninger. Jeg arbejder med konfliktmægling, vejledning og udvikling i såvel private som erhvervsmæssige sammenhænge.
Comments are closed.