Jeg tror, vi er her for at tænde lys for hinanden

No Gravatar

“Jeg tror, vi er her for at tænde lys for hinanden.”

tænde lys for hinanden

Citat fra Carl Gustav Jung.

Dr. Jung beskæftigede sig igennem sit arbejdsliv med forskellige aspekter af den menneskelige psyke, og udviklede dybdepsykologien.

Citatet rummer på en måde resultatet af hans arbejde.

Det siger i virkeligheden alt om, hvad livet er. Det kan således stå for sig selv og behøver faktisk ikke yderligere bemærkninger.

At tage vare på konflikter igennem en mediation og få dem løst i gensidig respekt det er et eksempel på at tænde lys for hinanden.

Jeg ved, at vi er her for at tænde lys for hinanden.

 

, , , , , , , , , , , , , , , ,

About Jørn Nedergaard

Som advokat har jeg specialiseret mig i mediation, også kaldet konfliktmægling. Jeg er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og ansvarsforsikret i Tryg Forsikring. Endvidere er jeg registreret bachterapeut BFRP. Jeg møder alle med anerkendelse og dømmer ikke. Derfor er det heller ikke mit ønske at ville ændre den sandhed, som måtte gælde for det enkelte menneske. Men ofte kan en mindre ændring i tanke, sprog eller adfærd give et stort positivt udbytte. Jeg er specialist i metoder, som skaber positive forandringer i samarbejde og konflikter. Det er min erfaring, at langt mere end 80% af alle konflikter kan løses på kort tid med professionel rådgivning. I mit virke hjælper jeg mennesker med at håndtere konflikter og finde deres egne løsninger. Jeg arbejder med konfliktmægling, vejledning og udvikling i såvel private, offentlige som erhvervsmæssige sammenhænge.
Comments are closed.