Skuddramaet i fogedretten – stærke følelser

No Gravatar

Skuddramaet i fogedretten – stærke følelser.

Skuddramaet i Fogedretten i København den 16.09.2014, hvor en morfar skød og dræbte en advokat og sårede sin ekssvigersøn vækker naturligvis forfærdelse og medfølelse med alle, som er berørte af tragedien.

Begivenheden viser, at skilsmisse og uenighed om samvær med børn vækker meget stærke følelser i de mennesker, som er nærtstående til børnene.

Spørgsmålet er: Hvordan kan mennesker i disse situationer hjælpes til at finde holdbare løsninger i stedet for at havne i desperation?

Se her DR Aftenshowet fra den 17.09.2014 med mit bud på, hvorledes vi i fremtiden undgår, at følelserne tager magten fra os:
Skuddramaet i fogedretten - stærke følelser.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About Jørn Nedergaard

Som advokat har jeg specialiseret mig i mediation, også kaldet konfliktmægling. Jeg er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og ansvarsforsikret i Tryg Forsikring. Endvidere er jeg registreret bachterapeut BFRP. Jeg møder alle med anerkendelse og dømmer ikke. Derfor er det heller ikke mit ønske at ville ændre den sandhed, som måtte gælde for det enkelte menneske. Men ofte kan en mindre ændring i tanke, sprog eller adfærd give et stort positivt udbytte. Jeg er specialist i metoder, som skaber positive forandringer i samarbejde og konflikter. Det er min erfaring, at langt mere end 80% af alle konflikter kan løses på kort tid med professionel rådgivning. I mit virke hjælper jeg mennesker med at håndtere konflikter og finde deres egne løsninger. Jeg arbejder med konfliktmægling, vejledning og udvikling i såvel private, offentlige som erhvervsmæssige sammenhænge.
Comments are closed.