Skilsmissetid – undgå kaos

No Gravatar

Skilsmissetid – undgå kaos.

Sommerferien er forbi for de fleste, og det den tid på året, hvor antallet af skilsmissesager topper. Det er skilsmissetid – undgå kaos.

Der er pres på Statsforvaltningen over hele landet, og ventetiden stiger med antallet af sager –  til stor frustration for mange.

Men der er ingen grund til at bringe sig selv i en kaotisk situation. En skilsmisse ved myndigheder og domstoles mellemkomst er alligevel ikke den optimale måde at løse situationen. Uoverensstemmelse imellem ægtefæller og om nødvendigt skilsmisse løses bedst igennem en mediation, som sikrer en konstruktiv dialog imellem ægtefællerne og løsninger, som er holdbare for begge parter.

Tag sagen i egne hænder og søg hjælp til løsninger igennem en mediation:
  • Det koster meget lidt i forhold til en retssag
  • Det er hurtigt gennemført
  • Parterne undgår at bruge kræfter på en langvarigt retssag
  • Relationerne bevares

Læs mere om fordelene ved mediation her: Hvorfor skilsmissemægling

Læs artikel om skilsmissekaos her: Horsens Folkeblad

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About Jørn Nedergaard

Som advokat har jeg specialiseret mig i mediation, også kaldet konfliktmægling. Jeg er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og ansvarsforsikret i Tryg Forsikring. Endvidere er jeg registreret bachterapeut BFRP. Jeg møder alle med anerkendelse og dømmer ikke. Derfor er det heller ikke mit ønske at ville ændre den sandhed, som måtte gælde for det enkelte menneske. Men ofte kan en mindre ændring i tanke, sprog eller adfærd give et stort positivt udbytte. Jeg er specialist i metoder, som skaber positive forandringer i samarbejde og konflikter. Det er min erfaring, at langt mere end 80% af alle konflikter kan løses på kort tid med professionel rådgivning. I mit virke hjælper jeg mennesker med at håndtere konflikter og finde deres egne løsninger. Jeg arbejder med konfliktmægling, vejledning og udvikling i såvel private som erhvervsmæssige sammenhænge.
Comments are closed.