Skilsmisse – en fars forvandling

No Gravatar

Skilsmisse en fars forvandlingSidste sommer var Peter Lykke Larsen igennem en hård skilsmisse. Siden har han kæmpet med sin ekskone om parrets fælles børn. Og han har ikke haft samvær med sin datter i mere end et halvt år.

Igennem det seneste år er Peter og ekskonen blevet trukket rundt i manegen af det offentlige konfliktløsnings system. Det har været smertefuldt for hele familien. Men sagsbehandlingen i domstolssystemet og stats-forvaltningen har ikke ført til løsninger.

Skilsmisse – en fars forvandling.

Under sådanne omstændigheder går kommunikationen imellem forældrene forståeligt nok fuldstændig i stykker, og det samarbejde, som er helt nødvendigt for børnenes trivsel og harmoniske opvækst, forekommer uden for rækkevidde.

Situationen er velkendt for mange skilsmisse familier, og de fleste vil sikkert mene, at en løsning ikke er mulig på kort sigt uden et sandt mirakel. Ikke desto mindre ligger mulighederne lige for hånden for de fleste.

Skilsmisse – en fars forvandling.

I DR1 programmet: “Skilsmisse – en fars forvandling” formår mediator Signe Saxe Jessen og mediator og advokat Jørn Nedergaard i løbet af få timers skilsmisse rådgivning at løse op for konflikten og nå et resultat, som fuldstændig kommer til at forandre Peters situation og hele familiens trivsel.

Et sandt mirakel imod alle odds – og dog. Erfaringen viser, at de fleste fastlåste skilsmisser vil kunne undergå en tilsvarende forvandling.

Se, eller gense, det tanke vækkende program fra DR1 her:         

, , , , , , , , , , , , ,

About Jørn Nedergaard

Som advokat har jeg specialiseret mig i mediation, også kaldet konfliktmægling. Jeg er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og ansvarsforsikret i Tryg Forsikring. Endvidere er jeg registreret bachterapeut BFRP. Jeg møder alle med anerkendelse og dømmer ikke. Derfor er det heller ikke mit ønske at ville ændre den sandhed, som måtte gælde for det enkelte menneske. Men ofte kan en mindre ændring i tanke, sprog eller adfærd give et stort positivt udbytte. Jeg er specialist i metoder, som skaber positive forandringer i samarbejde og konflikter. Det er min erfaring, at langt mere end 80% af alle konflikter kan løses på kort tid med professionel rådgivning. I mit virke hjælper jeg mennesker med at håndtere konflikter og finde deres egne løsninger. Jeg arbejder med konfliktmægling, vejledning og udvikling i såvel private som erhvervsmæssige sammenhænge.
Comments are closed.