Skilsmisse – det er næsten som at dø!

No Gravatar

Skilsmisse det er næsten som at dø.

Jeg faldt forleden over en kronik i Politiken, som udtrykker mange menneskers oplevelse af skilsmisse – det er næsten som at dø!

Du kan læse kronikken her:Politiken

Jo, skilsmisse der er næsten som at dø.

Men så svært behøver det altså heller ikke at være.

  • For det første er der muligheden for at udgå en skilsmisse.

Det handler om fastholde en god dialog og undgå, at naturlig uenighed og misforståelser fører til uoprettelige konflikter.

Den nødvendige hjælp er lige her – mediation i parforhold:Skilsmisse det er næsten som at dø

  • For det andet er der muligheden for en harmonisk skilsmisse.

Det handler om at genoprette en god dialog, som fører til gensidig forståelse og holdbare aftaler.

Den nødvendige hjælp er lige her – mediation i skilsmisseSkilsmisse det er næsten som at dø

Skilsmisse det er næsten som at dø.

Jo før du tager ansvar for din egen situation og handler på det, des hurtigere kommer du videre. Ring og bestil en tid allerede i dag.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About Jørn Nedergaard

Som advokat har jeg specialiseret mig i mediation, også kaldet konfliktmægling. Jeg er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og ansvarsforsikret i Tryg Forsikring. Endvidere er jeg registreret bachterapeut BFRP. Jeg møder alle med anerkendelse og dømmer ikke. Derfor er det heller ikke mit ønske at ville ændre den sandhed, som måtte gælde for det enkelte menneske. Men ofte kan en mindre ændring i tanke, sprog eller adfærd give et stort positivt udbytte. Jeg er specialist i metoder, som skaber positive forandringer i samarbejde og konflikter. Det er min erfaring, at langt mere end 80% af alle konflikter kan løses på kort tid med professionel rådgivning. I mit virke hjælper jeg mennesker med at håndtere konflikter og finde deres egne løsninger. Jeg arbejder med konfliktmægling, vejledning og udvikling i såvel private som erhvervsmæssige sammenhænge.
Comments are closed.