Megafonundersøgelse om familiekonflikter

No Gravatar

Megafonundersøgelse om familiekonflikter.

En Megafonundersøgelse om familiekonflikter foretaget for TV2 Nyhederne viser, at mere end hver 5. dansker lider under brud og adskillelse i familien.

Der er stærke følelser i spil, når konflikter fører til brud i familier. Uenigheden i sig selv kan derimod forekomme at være en bagatel, hvis man ser på den med objektive øje.

Derfor handler det også i høj grad om at håndterede disse følelser, hvorved løsningerne på konflikterne kommer indenfor rækkevidde.

For netop at undgå, at følelserne tager magten, vil der ofte være brug konfliktmægling til at genoptage dialogen og gå igennem en proces, som fører til forståelse og forsoning og dermed til holdbare løsninger.

Læs mine kommentarer på www.tv2.dk til Megafonundersøgelsen om familiekonflikter:
TV2 Nyhederne

, , , , , , , , ,

About Jørn Nedergaard

Som advokat har jeg specialiseret mig i mediation, også kaldet konfliktmægling. Jeg er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og ansvarsforsikret i Tryg Forsikring. Endvidere er jeg registreret bachterapeut BFRP. Jeg møder alle med anerkendelse og dømmer ikke. Derfor er det heller ikke mit ønske at ville ændre den sandhed, som måtte gælde for det enkelte menneske. Men ofte kan en mindre ændring i tanke, sprog eller adfærd give et stort positivt udbytte. Jeg er specialist i metoder, som skaber positive forandringer i samarbejde og konflikter. Det er min erfaring, at langt mere end 80% af alle konflikter kan løses på kort tid med professionel rådgivning. I mit virke hjælper jeg mennesker med at håndtere konflikter og finde deres egne løsninger. Jeg arbejder med konfliktmægling, vejledning og udvikling i såvel private, offentlige som erhvervsmæssige sammenhænge.
Comments are closed.