Lyse tider og mørke tanker

No Gravatar

Lyse tider og mørke tanker.

Det er højsommer i Danmark med lange dage og lyse nætter – ikke lige en tid på året, som vi umiddelbart forbinder med tristhed.

Lyse tider og mørke tanker synes ikke rigtig at høre sammen. Men naturligvis kan vi af mange gode grunde rammes af tungsind. Også når solen står højt på en blå sommerhimmel.

Se artiklen: “Når sommeren påvirker dit humør.” på www. Lyse tider og mørke tanker.dk

Alle følelser – både de lette og de tunge – kan forstås som hjælpere, der giver os muligheden for at mærke og opleve denne verden med fuld bevidsthed. Det afgørende er imidlertid, at vi ikke mister styringen af vort eget liv og undgår at falde helt i følelsernes vold.

Ind imellem kan vi overrumples af stærke følelser, som ser ud til at kunne tage magten fra os. Men så galt behøver det ikke gå, hvis vi søger den nødvendige hjælp til at tage hånd om situationen.

I et personligt udviklingsforløb kan mennesker hjælpes til at forstå sig selv og håndtere livets udfordringer uden frygt. Jeg tilbyder bachterapi som et muligt supplement.

Læs mere om Bach Blomsterremedier her: Lyse tider og mørke tanker

 

, , , , , , , , ,

About Jørn Nedergaard

Som advokat har jeg specialiseret mig i mediation, også kaldet konfliktmægling. Jeg er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og ansvarsforsikret i Tryg Forsikring. Endvidere er jeg registreret bachterapeut BFRP. Jeg møder alle med anerkendelse og dømmer ikke. Derfor er det heller ikke mit ønske at ville ændre den sandhed, som måtte gælde for det enkelte menneske. Men ofte kan en mindre ændring i tanke, sprog eller adfærd give et stort positivt udbytte. Jeg er specialist i metoder, som skaber positive forandringer i samarbejde og konflikter. Det er min erfaring, at langt mere end 80% af alle konflikter kan løses på kort tid med professionel rådgivning. I mit virke hjælper jeg mennesker med at håndtere konflikter og finde deres egne løsninger. Jeg arbejder med konfliktmægling, vejledning og udvikling i såvel private, offentlige som erhvervsmæssige sammenhænge.
Comments are closed.