Konflikter fører til brud i familier

No Gravatar

Konflikter fører til brud i familier.

Lillejuleaften bragte TV-Avisen et indslag om, hvordan konflikter fører til brud i familier og adskiller de enkelte familiemedlemmer. Ofte i årevis.

Det er stærke følelser, som er i spil, selvom den problemstillingerne sjældent er uløselige.

Jeg medvirker i indslaget i min egenskab af mediator, og fordi jeg igennem de seneste 10 år har mæglet i familiekonflikter og bragt familiemedlemmerne tilbage til dialogen og en harmonisk relation.

Du kan se indslaget her:  Konflikter fører til brud i familier

Læs artiklen “Far og datter blev genforenet efter 12 års brud” her: Konflikter fører til brud i familier

, , , , , , , , ,

About Jørn Nedergaard

Som advokat har jeg specialiseret mig i mediation, også kaldet konfliktmægling. Jeg er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og ansvarsforsikret i Tryg Forsikring. Endvidere er jeg registreret bachterapeut BFRP. Jeg møder alle med anerkendelse og dømmer ikke. Derfor er det heller ikke mit ønske at ville ændre den sandhed, som måtte gælde for det enkelte menneske. Men ofte kan en mindre ændring i tanke, sprog eller adfærd give et stort positivt udbytte. Jeg er specialist i metoder, som skaber positive forandringer i samarbejde og konflikter. Det er min erfaring, at langt mere end 80% af alle konflikter kan løses på kort tid med professionel rådgivning. I mit virke hjælper jeg mennesker med at håndtere konflikter og finde deres egne løsninger. Jeg arbejder med konfliktmægling, vejledning og udvikling i såvel private som erhvervsmæssige sammenhænge.
Comments are closed.