At forstå nutidens kaos

No Gravatar

Kaos i nutiden.

Det kan være vanskeligt at forstå meningen med de turbulente begivenheder og forandringer, der præger verden i den tid, som vi lever i. Men der er et budskab i enhver situation, selvom den kan forekomme tilfældig eller meningsløs.

Sammen med psykolog Jane Bækgaard har jeg skrevet kronikken “At forstå nutidens kaos” i Kristeligt Dagblad den 20.01.2017.

I vores arbejde som henholdsvis psykolog og konfliktmægler kommer vi i kontakt med menneskers fundamentale behov for at forstå sig selv og livet. Det handler om at kunne rumme egne og andre menneskers reaktioner og livshændelser. Og det handler i et større perspektiv om at kunne favne det, der sker i verden i dag.

Vores egen forståelse af dette nutidens kaos er følgende:

  • Der er ingen grund til bekymring og frygt
  • Der findes ingen tilfældigheder eller meningsløshed
  • Alt er godt, hvis vi ellers er i stand til at se det
  • Måske skal vi bruge mere end et liv på at lære det

Du kan læse hele kronikken med baggrunden for denne forståelse her:

At forstå nutidens kaos

 

 

 

 

, , ,

About Jørn Nedergaard

Som advokat har jeg specialiseret mig i mediation, også kaldet konfliktmægling. Jeg er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og ansvarsforsikret i Tryg Forsikring. Endvidere er jeg registreret bachterapeut BFRP. Jeg møder alle med anerkendelse og dømmer ikke. Derfor er det heller ikke mit ønske at ville ændre den sandhed, som måtte gælde for det enkelte menneske. Men ofte kan en mindre ændring i tanke, sprog eller adfærd give et stort positivt udbytte. Jeg er specialist i metoder, som skaber positive forandringer i samarbejde og konflikter. Det er min erfaring, at langt mere end 80% af alle konflikter kan løses på kort tid med professionel rådgivning. I mit virke hjælper jeg mennesker med at håndtere konflikter og finde deres egne løsninger. Jeg arbejder med konfliktmægling, vejledning og udvikling i såvel private, offentlige som erhvervsmæssige sammenhænge.
Comments are closed.