Forsoning imellem mor og datter efter 3 års konflikt

No Gravatar

Forsoning imellem mor og datter efter 3 års konflikt.

Birthe Maria Berglys og Annia Mathorne har oplevet et smertefuldt brud og en adskillelse fra hinanden. Men nu er der forsoning imellem mor og datter efter 3 års konflikt.

Det var Birthe Maria, som kontaktede mig og tog initiativet til en konfliktmægling, som Annia ikke uden betænkelighed sagde ja til. Der var stærke følelser på spil. Men de fik ikke lov til at stå i vejen for at mor og datter kunne mødes på ny og tale ud om problemerne i trygge rammer.

Konfliktmæglingen blev gennemført på kun 3 timer. Her fik mor og datter blandt andet lejlighed til at gentage det, som de tidligere havde sagt til hinanden uden at blive forstået. Nu var det min opgave at “oversætte” og sikre, at de forstod hinanden. Det gjorde forskellen.

Se indslaget i TV2 Nyhederne om løsningen af denne familiekonflikt igennem en konfliktmægling:
TV2 Nyhederne 15.05.2015

Birthe Maria er lykkelig over at have fået sin datter igen. Det er tilsvarende vigtigt for Annia at være forsonet med sin mor. Vigtigt at have et forhold, hvor man kan tale sammen og glæde sig til fælles oplevelser.

Læs mere på www.tv2.dk om forløbet af konfliktmæglingen:
TV2 Nyhederne

Efter udsendelsen chattede Annia med TV2 seerne, og du kan under dette link tillige læse seernes vigtige spørgsmål og Annias hjertevarme svar.

, , , , , , , , ,

About Jørn Nedergaard

Som advokat har jeg specialiseret mig i mediation, også kaldet konfliktmægling. Jeg er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og ansvarsforsikret i Tryg Forsikring. Endvidere er jeg registreret bachterapeut BFRP. Jeg møder alle med anerkendelse og dømmer ikke. Derfor er det heller ikke mit ønske at ville ændre den sandhed, som måtte gælde for det enkelte menneske. Men ofte kan en mindre ændring i tanke, sprog eller adfærd give et stort positivt udbytte. Jeg er specialist i metoder, som skaber positive forandringer i samarbejde og konflikter. Det er min erfaring, at langt mere end 80% af alle konflikter kan løses på kort tid med professionel rådgivning. I mit virke hjælper jeg mennesker med at håndtere konflikter og finde deres egne løsninger. Jeg arbejder med konfliktmægling, vejledning og udvikling i såvel private, offentlige som erhvervsmæssige sammenhænge.
Comments are closed.