Familiekonflikt – mor og datter finder kærligheden igen

No Gravatar

Familiekonflikt – mor og datter finder kærligheden igen.

Birthe Maria og Annia fik igennem en konfliktmægling muligheden for at genoprette forbindelsen imellem mor og datter efter en konflikt, som havde ført til en årelang adskillelse.

En familiekonflikt, som fører til adskillelse, er meget smertefulde, fordi familien er vores nærmeste relation og netværk.

Mediation er et særdeles velegnet redskab til at løse konflikter og genoprette en kærlig relation i familien.

Du kan læse artiklen i Familie Journal om Birthe Maria og Annias historie her:

Familiekonflikt - mor og datter finder kærligheden igen

, , , , , , , , , ,

About Jørn Nedergaard

Som advokat har jeg specialiseret mig i mediation, også kaldet konfliktmægling. Jeg er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og ansvarsforsikret i Tryg Forsikring. Endvidere er jeg registreret bachterapeut BFRP. Jeg møder alle med anerkendelse og dømmer ikke. Derfor er det heller ikke mit ønske at ville ændre den sandhed, som måtte gælde for det enkelte menneske. Men ofte kan en mindre ændring i tanke, sprog eller adfærd give et stort positivt udbytte. Jeg er specialist i metoder, som skaber positive forandringer i samarbejde og konflikter. Det er min erfaring, at langt mere end 80% af alle konflikter kan løses på kort tid med professionel rådgivning. I mit virke hjælper jeg mennesker med at håndtere konflikter og finde deres egne løsninger. Jeg arbejder med konfliktmægling, vejledning og udvikling i såvel private, offentlige som erhvervsmæssige sammenhænge.
Comments are closed.