Apropos kærlighed på DR P1

No Gravatar

Apropos kærlighed på DR P1.

Jeg har den 04.12.2014 givet et interview i programmet Apropos på DR P1 om kærlighed og skilsmisse.

Det handler om, at næsten halvdelen af alle ægteskaber opløses ved skilsmisse. Kærligheden kan i den forbindelse meget let udvikle sig til had og en årelang kamp.

Hvordan undgår vi, at skilsmisse bliver til en krig, og hvordan kan vi forblive gode forældre for vores fælles børn også efter en skilsmisse?

Hør programmet her:

Apropos kærlighed på DR P1

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About Jørn Nedergaard

Som advokat har jeg specialiseret mig i mediation, også kaldet konfliktmægling. Jeg er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og ansvarsforsikret i Tryg Forsikring. Endvidere er jeg registreret bachterapeut BFRP. Jeg møder alle med anerkendelse og dømmer ikke. Derfor er det heller ikke mit ønske at ville ændre den sandhed, som måtte gælde for det enkelte menneske. Men ofte kan en mindre ændring i tanke, sprog eller adfærd give et stort positivt udbytte. Jeg er specialist i metoder, som skaber positive forandringer i samarbejde og konflikter. Det er min erfaring, at langt mere end 80% af alle konflikter kan løses på kort tid med professionel rådgivning. I mit virke hjælper jeg mennesker med at håndtere konflikter og finde deres egne løsninger. Jeg arbejder med konfliktmægling, vejledning og udvikling i såvel private, offentlige som erhvervsmæssige sammenhænge.
Comments are closed.